divendres, 27 de març del 2009

Trobades 2009, EL VALENCIà éS TEU

EL GOVERN VALENCIÀ CENSURA ARA LA PRESENTACIÓ DE TROBADES A LA BIBLIOTECA VALENCIANA (St Miquel dels Reis) DESPRÉS D’HAVER ACCEPTAT LA SOL•LICITUD

Escola Valenciana


Trobades 2009
EL VALENCIÀ ÉS TEU

"Enguany les Festes per la Llengua compleixen 24 anys. El lema de les Trobades 2009 vol transmetre un missatge ben clar: El VALENCIÀ ÉS TEU, és la força i la dolçor afectiva que ens uneix, és el vehicle de convivència que hem d'oferir a tots els valencians i valencianes de la nostra terra que volem neta i sostenible. Hem de continuar insistint en què el valencià ha de ser llengua d'acollida, d'integració, de solidaritat i d'esperança. El valencià és la llengua base d'aprenentatge per a una educació plurilingüe. La imatge de les Trobades ha estat dissenyat un any més per Xavier Mariscal.
Aquest any l'eix temàtic de les Trobades és la promoció de la lectura en valencià. Amb aquest objectiu i en col•laboració amb el Fòrum del Llibre les Trobades es repartiran 200.000 vals d'un euro de descompte per comprar llibres en valencià a l'Espai del Llibre de cada Trobada, on estaran presents editorials, llibreters, illustradors, bibliotecaris i escriptors.
Les Trobades 2009 també seran un dels punts de promoció de la campanya d'animació lectora, consistent en 200.000 punts de lectura i díptics amb 10 raons per llegir en valencià.

CALENDARI DE LES 21 TROBADES DE 2009
(Si cliqueu a sobre accedireu a la informació de la Coordinadora o Entitat que organitza cada Trobada)

LA POBLA DE FARNALS (l'Horta Nord). 5 d'abril

Un any més, anirem to@s junts de Trobades. Eixirem el dia 5 d'abril en autobús des de la porta de Institut. Esteu invitades, ja ho sabeu. Només cal que parleu amb alguna de nosaltres per tal de tenir plaça a l'autobús -gratuït-.

us esperem