dimecres, 8 de maig del 2013

Crònica Ruta Estellés-Picasso

La classe de 2n de batxiller junt a altres classes vam anar el passat mes de març a València a fer una ruta cultural de Pablo Picasso i especialment del nostre autor Vicent Andrés Estellés.
La ruta començà prop de L’Albereda de València on les nostres companyes van recitar uns poemes meravellosos d'Estellés. Després anàrem al Centre Cultural de Bancaixa on vam poder admirar les obres artístiques de Pablo Picasso, totes elles plenes de mitologia clàssica, com es veu en el seu afany de dibuixar minotaures en diverses situacions.
Quan acabàrem de veure les obres de Picasso, vam fer una altra visita no programada a una exposició de Marilyn Monroe que també estava al Centre cultural.
Després varem anar al Centre del Carme, i pel camí vam gaudir d'altres poemes d’Estellés recitats pels companys. Quan hi arribàrem visitàrem l'exposició dedicada totalment a Vicent Andrés Estellés on ens va guiar el seu nét també anomenat Vicent, però de cognom Anyó. En aquesta vam recòrrer tota la línea de la vida d'Estellés, vam vore algunes de les seues obres més destacades i vam aprofitar dels continguts audiovisuals amb què comptava l’exposició.
Per acabar la ruta cultural, els nostres companys van recitar els últims poemes de l’excursió i un company va cantar un fragment de "la rosa de paper"
Sergio Gallén i Guillem Rego
2n de Batxillerat