dilluns, 5 d’octubre del 2009

Curs 2009-2010

Després de tant de temps, reprenem el treball. Ha esta dificultós, no penseu, perquè hem estat sense Internet a l'Insti durant una bona temporada, però ja mateix ens posem les piles.

Enguany tenim novetats: un canvi curricular al 2n. de Bat -esperem que els canvis siguen per a bé- i dos companys nous al departament, Pep i Vicent, que ja anireu coneixent. De moment, i com a benvinguda, us propose un text del nostre amic i contacontes Domingo Chinchilla -amb el seu permís, eh?:

Benviguda tardor, benvinguts dies de retrobaments postestivals, benvinguts nous projectes per a farcir l'existència que només ens demana menjar, dormir i procrear, i que ens deixa tant de temps per a gaudir d'allò que inventem, benvinguda pluja amiga i companya de tants plaers inconfessables, benvinguts fantasmes quotidians després de les vostres ben merescudes vacances, benvigudes mantetes per a acompanyar els somnis reparadors de malifetes i regeneradors de capacitats desconegudes, benviguts virus tardorencs que ens regalareu dies de llit i d'alucinacions febrils, benvingudes tempestes de trons i llampecs per a nedar entre la força de la natura amb pors infantils i sensacions de llibertat infinita, benvinguts nous amors, separacions emocionals, noves vides, i pels que ens han deixat benviguda nova incògnita. Benvingudes i benvinguts a totes i tots a la tardor, a aquest temps que tant estime, pot ser perquè va ser el primer que vaig gaudir en néixer o perquè el meu disseny culturhormonal és fet per la frescoreta, la pluja i els colors de rovell, o només perquè m'agrada i punt. Per a mi aquest dia plujós és el millor regal que em podria donar la vida per començar el camí cap les quarantasis tardors Ens veiem sota un balcó protector o en la cua del cinema o qui sap on.
Besos