dissabte, 7 de febrer del 2009

Vè Encontre Carles Salvador

El Encontre Carles Salvador. Centre Octubre, 7 de febrer de 2009.

Hui s'han analitzat els blogs com a eina didàctica i les TIC com a suport a l’ensenyament de la llengua i la literatura, i molts dels i les pioneres en aquesta eina hi eren, també algunes persones que tot just comencem i d'altres que volen començar.

La conferència de Laura Borràs ha estat, com és habitual en ella, engrescadora, molt coherent en el seu discurs i desmitificadora d'alguns tòpics al voltant del què significa ensenyar literatura en aquests moments. Ha parlat dels nous espais d'ensenyament, del e-learning -el treball cooperatiu-, de nadius digitals i d'immigrants digitals ... però, sobretot, ens ha invitar a "aprofitar les possibilitats de les tecnologies per desenvolupar una acció docent més completa i participativa: holística, humanística i global"

De l'encontre, un compromís: crear un grup de profes de segon de batxiller per treballar en xarxa amb l'alumnat. Ja hi farem.

jornada bloguers 2009


Des d'ací, agrair a tots, companys i companyes que ens obrin portes i ens aporten el seu treball per poder-lo compartir i per poder fer que el Federica també estigués allà.

6 comentaris:

FRANCESC ha dit...

Hola Anna! A mi també em va agradar molt conèixer-te en persona. Trobe que fas molta feina a l'institut. El teatre és una manera boníssima d'educar i fer persones els alumnes. Segur que l'equip directiu del teu centre sap valorar com cal aquesta activitat que tu fas i que, malauradament, encara no tenim al "meu". Quina sort que teniu!!! Salutacions

Begonya Mezquita ha dit...

Anna, bon dia! Espere que això d'ahir siga l'inici d'una série d'accions conjuntes, tant acadèmiques com creatives que, al cap i a la fi, són branques dels mateix arbre.

Oreto Doménech ha dit...

Hola Anna! Gràcies per les fotos. Ací et deixe les meues: http://picasaweb.google.com/oretodomenech/Gener2009OctubreLauraBorrasBerta#
Besets.

Amadeu Sanz ha dit...

Enhorabona, Anna, per la feina que fas. En pla egoïsta: aneu fent-ne, bona cosa de feina, perquè quan torne a estar a l'aula em vindrà molt bé enganxar-me al vostre carro.
Salut, i una abraçadeta.

Departament Llengües ha dit...

Anna a mi també em va agradar molt la trobada de dissabte i ha estat un plaer conéixer altres blocs, com el teu, ben interessant i posar cares als autors dels blocs que ja aguaitava.

Mercè Durà ha dit...

Hola Anna! Jo també vaig gaudir, com tothom, de la jornada de dissabte passat. Laura ens va captivar i, les experiències que vau aportar després ens feien il•lusionar-nos per seguir somniant en projectes educatius capdavanters. Et vull agrair les teues paraules perquè vas tocar la fibra sensible del professorat: ser "humil" a l'admetre que ha d'apropar-se també a l'alumnat que no necessita conceptes sinó estima i, ser "generós" al compartir obertament el seu treball amb gent que li puga ser profitós encara que, com tu vas dir, no et deixen ni un comentari.
Moltes felicitats pel teu treball i dedicació.
Un forta abraçada
Mercè (comentaridepau.blogspot.com)